Icon Whatsapp
Direct appen

Arbo en Veiligheid

Je wilt graag compleet veilig aan het werk! Bij Verboon Wegwijze Opleiders vormt veiligheid een essentieel onderdeel van ons gespecialiseerde opleidingsaanbod.

Zo verzorgen we in Oosterhout cursussen BHV, gevaarlijke stoffen ADR en Basisveiligheid/VOL VCA. Wist je dat deze cursussen ook meetellen voor de nascholing code 95?

En wil je zelfverzekerd op weg na bijvoorbeeld een ongeval of ben je bang voor uitglijers? Kies dan voor een antislipcursus op onze eigen slipbaan in Oosterhout. Je oefent met onze vakkundige docenten en leert met elk wegdek om te gaan. Deze speciale cursussen bieden we ook als bijzonder bedrijfsevenement!

Met de veiligheidscursussen van Verboon Wegwijze Opleiders bied je een veiligere werkomgeving voor je medewerkers. Dit draagt bij aan efficiëntie en kostenbesparingen en levert je minder ongevallen en schade op.

Meer weten over onze veiligheidscursussen? Mail of bel, we helpen je graag op weg!

Bekijk onze cursussen

Bekijk hier het overzicht van onze cursussen en schrijf je direct in. Is de cursus van jouw voorkeur vol? Neem dan contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Bekijk cursussen