Direct proefles plannen
Icon Whatsapp
Direct appen
X sluiten
X sluiten
November actie!
Tijdelijk extra korting op Auto, Motor, Brommer en Aanhanger praktijkpakketten!
X sluitenProefles Plannen
Man in Simulator Training bij Verboon Wegwijze Opleiders

Simulator Training

Kom verder met Verboon Wegwijze Opleiders: unieke e-learning én nascholing code 95 in een simulator!

Simulator Training

Onze pakketten zijn voortaan te vinden op onze webshop!
bekijk onze webshopLogo beeldmerk Verboon Opleiders

Pakketten

No items found.

Rijsimulator haalt de praktijktraining op openbare weg in

Praktijktraining nascholing code 95 richt zich op het beoordelen en bijschaven van de vaardigheden van een chauffeur. De praktijk is de beste leerschool en dus ga je als chauffeur de weg op.

Aan training op de openbare weg kleven echter een aantal nadelen: kosten door het gebruik van het voertuig, een belasting voor het milieu en een beperking van de effectieve trainingstijd.

Tijdens het rijden op de openbare weg doen zich in het verkeer niet altijd de meest leerzame of interessante situaties voor. Je rijdt toch vaak ‘rechttoe-rechtaan’. En wil je trainen op een specifieke lastige situatie of speciale manoeuvre, dan kan dat moeilijk zijn omdat je een situatie niet spontaan kunt oproepen. Hier komen de voordelen van de rijsimulator om de hoek kijken!

De voordelen van de rijsimulator

De praktijktraining op de rijsimulator biedt meerwaarde! Het is goedkoper, veiliger en effectief. Het dringt het brandstofverbruik terug en vermindert de kans op schade. Bovendien verbetert training op een simulator op veelzijdige wijze professioneel rijgedrag: elk lastig verkeersprobleem kan keer op keer worden geoefend. Je traint dus met zekerheid precies die uitdagingen die je moeilijk vindt.

Wil je goed aan de slag? Kies dan een CBR/CCV gecertificeerde code 95-praktijktraining op de rijsimulator. De effectieve manier van trainen past daarnaast uitstekend binnen beleid voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Alle voordelen op een rij:

  • Veiliger, efficiënter en effectiever trainen in uitdagende situaties
  • Financieel aantrekkelijk
  • Objectieve meting en evaluatie
  • Minder productiviteitsverlies
  • Maatschappelijk verantwoord                                        

Innovatie bij Verboon: e-learning & simulator

Wat houdt een praktijktraining code 95 op de rijsimulator plus de e-learning in?

Je start met een voorbereidende zelfstudie van 3 uur via e-learning. Hierin komen alle aspecten stapsgewijs en overzichtelijk aan de orde.

Daarna volg je een intensief programma van 4 uur met een of meer collega’s. In dit programma rijd je 85 minuten op de hoogwaardige rijsimulator. Je traint zonder probleem keer op keer speciale manoeuvres of uitdagende verkeerssituaties.

Wij bieden een zo breed mogelijk aanbod. De praktijklessen op de simulator volg je voor een veelheid aan voertuigen. Van bakwagen of touringcar tot trekker met oplegger of tankwagen. Het programma van Verboon Wegwijze Opleiders is geschikt voor diverse type voertuigen en situaties.

Interesse gewekt?

Kom verder en neem voor meer informatie direct contact met ons op!

Meteen een Praktijktraining op de rijsimulator inplannen? Stuur ons een bericht!

Lengte cursus
Aanvangsniveau
Studiebelasting
Studiemateriaal

Zie ook

Particuliere opleidingen
Beroepsopleidingen
Logo beeldmerk Verboon Opleiders

Informatie aanvragen

Wil je meer informatie ontvangen of heb je een algemene vraag? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Er is iets misgegaan. Probeer het nog een keer.