X sluiten

Uitbreiding LogicLeap

8 Feb
2024

DON Opleidingen, Vervoerscollege Venlo en Agere Opleidingen slaan handen ineen.

Een mooie stap voor DON Opleidingen, Vervoerscollege Venlo en Agere Opleidingen. Per 1 januari 2024 zijn zij gezamenlijke eigenaar geworden van LogicLeap Opleiding en Advies. LogicLeap was sinds 2017 al eigendom van Vervoerscollege Venlo, maar met deze uitbreiding is er een nog grotere landelijke dekking mogelijk.

LogicLeap staat voor ‘Logistic Learning platform’, maar vrij vertaald ook voor een ‘logische stap’. Door een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen die gericht zijn op de transport- enlogistiek branche zijn er volop mogelijkheden voor een leven lang leren en ontwikkelen. Zo is het o.a. mogelijk om een opleiding te volgen tot planner, of transportondernemer(NIWO) en zijn er diverse trainingen gericht op bijvoorbeeld leidinggeven of mentorchauffeur. Met de toevoeging van DON Opleidingen en Agere Opleidingen is zowel het aanbod als het aantal leslocaties uitgebreid.

Niet alleen DON Opleidingen en Agere Opleidingen sluiten aan bij LogicLeap, ook Advance Groep voegt het opleidingsaanbod toe aan LogicLeap. Hierdoor is ook het middenkader opleidingsaanbod verder uitgebreid. Goed om te weten is dat LogicLeap momenteel de enige partij in Nederland is die NLQF-gecertificeerde opleidingen voor de sector transport en logistiek aanbiedt. Met deze strategische samenwerking wordt er een stap vooruit gezet waarin een leven lang leren en ontwikkelen, van de werkvloer tot aan directie/management, centraal staat.

Open inschrijving, op maat of incompany
Wie interesse heeft in het opleidingsaanbod van LogicLeap, kan zich aanmelden doormiddel van een open inschrijving. Uiteraard behoort een training of opleiding op maat of incompany ook tot de mogelijkheden.